![Chicken involtini with sun-dried tomato pesto Chicken involtini with sun-dried tomato pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8B18D561-1470-4FBB-9C98-0ADD381D8DA1/Derivates/05F6B8CF-ACD1-4D14-8A93-2295CBEEDAFB.jpg)
Wersje kompatybilne
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sun-dried tomato pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
Chicken involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut into pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 eggs
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken tenderloins
- 30 fresh baby spinach leaves, stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2703.4 kJ / 643.7 kcal
- Białko
- 68 g
- Węglowodany
- 22.4 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 657.1 mg
Alternatywne przepisy
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Beef stroganoff
35 Min
Chicken and warm potato salad
55 min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Chicken velouté meal
40p
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40p
Caprese hasselback chicken
40p
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40p
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40p
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min