![Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5) Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3C60C718-3CAB-4D81-9003-5A5B1D4D564C/Derivates/f3abab91-ab29-443b-ae2f-e74532cb25a2.jpg)
Wersje kompatybilne
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 74.6 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1766.8 mg
Alternatywne przepisy
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4 godz.
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Beef ragu
1h 25min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Beef and pepper ragu
2sa 15 dk
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and cashews
55 Min