Wersje kompatybilne
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 74.6 g
- Tłuszcz
- 23.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1766.8 mg
Alternatywne przepisy
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Chicken and cashews
55 Min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 menit
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Chicken cacciatore
50 menit
One pot pasta with chorizo
35 Min
Sausage ragu with orecchiette
1j
Chicken with capsicum
45 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Chorizo and chicken pasta
50 menit