![Roasted pumpkin and quinoa risotto Roasted pumpkin and quinoa risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C34603ED-AE2F-4E27-970F-ABA649174669/Derivates/D620659D-3850-428E-8C5B-E802E6CC4ACB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g butternut pumpkin, cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh chilli, deseeded and cut into thin slices (optional)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve
- 1 brown onion, (approx. 150 g), cut into quarters
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 550 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g white quinoa, rinsed and drained
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, torn into pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2547 kJ / 606.3 kcal
- Białko
- 17.5 g
- Węglowodany
- 49.3 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.1 g
- Błonnik
- 10.8 g
- Sód
- 819.5 mg
Alternatywne przepisy
Cauliflower and sweet potato lasagne
1j 35 menit
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable pilaf
1 Std.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min