Urządzenia i Akcesoria
Roasted pumpkin and quinoa risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
butternut pumpkin cut into cubes (3 cm)500 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (optional)1
-
salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
water550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained250 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh basil leaves only, torn into pieces2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
819.5 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
2547 kJ /
606.3 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Błonnik
10.8 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
49.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Asparagus risotto
40 min
Hearty lentil chilli
50 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.