Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 1 whole uncooked chicken (1.2-1.4 kg)
- 1 lemon, cut into halves
- 1 brown onion (approx.150 g), cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 3 sprigs fresh coriander, roots, stems and leaves
- 2 tbsp miso paste
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp mirin
Broth
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 - 2 long red chillies, deseeded if preferred
- 3 - 4 dried shiitake mushrooms, sliced
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1550 g water
- 4 whole eggs, washed
- 400 g udon noodles, rinsed and separated
- 120 g carrot (approx. 1-2 carrots), cut into halves lengthways and cut into slices (1 cm)
- 100 - 150 g canned baby corn, drained and cut into halves
- 150 - 200 g broccolini (approx. 1 bunch), trimmed and cut into pieces (4-5 cm)
- 1 - 2 tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, torn, for garnishing
- 1 tbsp fried shallots, for garnishing
- 1 nori sheet, cut into thin strips, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3880 kJ / 923.8 kcal
- Białko
- 86.3 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 45.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 3188.3 mg
Alternatywne przepisy
Wonton soup
1h
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Thai chicken wraps
40 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Hot and sour prawn soup
45 min
Chicken pad thai
55min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1h
Kimchi chicken
35min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Fragrant Asian fish parcels
40 min