Urządzenia i Akcesoria
Thai beef salad with noodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces, plus extra finely sliced, to serve½ - 1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
palm sugar 2 cm cube1 tsp
-
lime zested and juiced, plus 1 extra lime, cut into wedges, to serve1
-
sesame oil2 tsp
-
beef rump steak300 g
-
water500 g
-
vermicelli noodles50 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
fish sauce1 tbsp
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks1
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
-
bean sprouts80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
860.5 mg
Białko
37.8 g
Kalorie
1810.3 kJ /
432.7 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
49.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Thai red chicken curry
30 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken pad thai
55 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Warm satay chicken salad
55 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Asian chicken noodle salad
45 min