Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces, plus extra finely sliced, to serve
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp palm sugar, 2 cm cube
- 1 lime, zested and juiced, plus 1 extra lime, cut into wedges, to serve
- 2 tsp sesame oil
- 300 g beef rump steak
- 500 g water
- 50 g vermicelli noodles
- 4 sprigs fresh mint, leaves only, plus extra to garnish
- 6 - 8 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 1 tbsp fish sauce
- 1 Lebanese cucumber, cut into matchsticks
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 80 g bean sprouts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1810.3 kJ / 432.7 kcal
- Białko
- 37.8 g
- Węglowodany
- 49.5 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 860.5 mg
Alternatywne przepisy
Asian-style pork noodles
1 godz.
Chicken and cashews
55min
Aromatic chicken pilaf
1 godz. 20 min
Pork san choy bau
25min
Pad see ew
30 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Chicken pad thai
55min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min