
Urządzenia i Akcesoria
Thai beef salad with noodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces, plus extra finely sliced, to serve½ - 1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
palm sugar 2 cm cube1 tsp
-
lime zested and juiced, plus 1 extra lime, cut into wedges, to serve1
-
sesame oil2 tsp
-
beef rump steak300 g
-
water500 g
-
vermicelli noodles50 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
fish sauce1 tbsp
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks1
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
-
bean sprouts80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
432.7 kcal /
1810.3 kJ
Białko
37.8 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
49.5 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
860.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Asian chicken noodle salad
45 min
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Layered lamb curry
1 godz.
Chicken pad thai
55 min
Thai chicken wraps
40 min
Chicken picadillo cups
40 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Creamy coconut chicken curry
30 min