Urządzenia i Akcesoria
Pork belly ramen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
dark soy sauce40 g
-
oyster sauce40 g
-
fish sauce20 g
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (2 cm)270 g
-
chicken winglets (approx. 4 winglets)480 g
-
fresh coriander roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing4 sprigs
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
whole black peppercorns1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh shiitake mushrooms cut into thin slices (3 mm)100 g
-
water1250 g
-
eggs whole3
-
fresh ramen noodles150 g
-
Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)200 g
-
boiling water for soaking
-
fresh bean sprouts to serve
-
spring onions/shallots trimmed and cut on the diagonal, to serve2
-
dried chilli flakes to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1149.6 mg
Białko
30.6 g
Kalorie
1631.7 kJ /
388.5 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian chicken noodle salad
45 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Chicken pad thai
55 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Mixed meat rillettes
4 godz. 10 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Thai red pork curry
35 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Asian-style pork noodles
1 godz.