Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g dark soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 20 g fish sauce
- 270 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (2 cm)
- 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
- 4 sprigs fresh coriander, roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (3 mm)
- 1250 g water
- 3 eggs, whole
- 150 g fresh ramen noodles
- 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
- boiling water, for soaking
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut on the diagonal, to serve
- dried chilli flakes, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1631.7 kJ / 388.5 kcal
- Białko
- 30.6 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 1149.6 mg
Alternatywne przepisy
Asian-style pork noodles
1 Std.
Wonton soup
1 Std.
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Beef and coconut soup
30 Min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min