Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 2 tbsp tamari
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp Japanese pickled ginger, plus extra to serve
- 1 skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)
Stir-fry
- 120 g sushi rice
- 550 g water
- 1 tbsp miso paste
- 1 tbsp sesame oil
- 3 dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced
- 4 snow peas, trimmed and cut into halves
- 80 - 100 g fresh baby corn, cut into halves
- ¼ red capsicum, deseeded and cut into cubes (1-2 cm)
Sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 - 2 spring onions/shallots, ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1985 kJ / 474.4 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 64.5 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1382.3 mg
Alternatywne przepisy
Wonton soup
1h
Pork san choy bau
25 Min
Curry laksa
45 Min
Miso salmon broth
40 min
Thai beef salad with noodles
1h
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1h
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Wonton soup (pork)
45 Min