Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 2 tbsp tamari
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp Japanese pickled ginger, plus extra to serve
- 1 skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)
Stir-fry
- 120 g sushi rice
- 550 g water
- 1 tbsp miso paste
- 1 tbsp sesame oil
- 3 dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced
- 4 snow peas, trimmed and cut into halves
- 80 - 100 g fresh baby corn, cut into halves
- ¼ red capsicum, deseeded and cut into cubes (1-2 cm)
Sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 - 2 spring onions/shallots, ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1985 kJ / 474.4 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 64.5 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1382.3 mg
Alternatywne przepisy
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Mango salmon bowl
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Gyoza meatballs
35min
Salmon niçoise salad
35min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Pearl rice meatballs
2h
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Mussels in coconut milk
25min
Asian chicken noodle salad
45min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Asian nachos
40min