Urządzenia i Akcesoria
Miso chicken and rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Marinade
-
tamari2 tbsp
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
Japanese pickled ginger plus extra to serve1 tsp
-
skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)1
Stir-fry
-
sushi rice120 g
-
water550 g
-
miso paste1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
dried shiitake mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced3
-
snow peas trimmed and cut into halves4
-
fresh baby corn cut into halves80 - 100 g
-
red capsicum deseeded and cut into cubes (1-2 cm)¼
Sauce
-
rice wine1 tsp
-
spring onions/shallots ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1382.3 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
1985 kJ /
474.4 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai-style fish cakes
30 min
Veal involtini
35 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Beef and coconut soup
30 min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min