Urządzenia i Akcesoria
Miso chicken and rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Marinade
-
tamari2 tbsp
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
Japanese pickled ginger plus extra to serve1 tsp
-
skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)1
Stir-fry
-
sushi rice120 g
-
water550 g
-
miso paste1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
dried shiitake mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced3
-
snow peas trimmed and cut into halves4
-
fresh baby corn cut into halves80 - 100 g
-
red capsicum deseeded and cut into cubes (1-2 cm)¼
Sauce
-
rice wine1 tsp
-
spring onions/shallots ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1382.3 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
1985 kJ /
474.4 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Chicken and cashews
55 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Asian chicken noodle salad
45 min