Miso chicken and rice

Miso chicken and rice

4.0 36 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions

Składniki

Marinade
  • tamari
    2 tbsp
  • rice wine vinegar
    2 tbsp
  • Japanese pickled ginger plus extra to serve
    1 tsp
  • skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)
    1
Stir-fry
  • sushi rice
    120 g
  • water
    550 g
  • miso paste
    1 tbsp
  • sesame oil
    1 tbsp
  • dried shiitake mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced
    3
  • snow peas trimmed and cut into halves
    4
  • fresh baby corn cut into halves
    80 - 100 g
  • red capsicum deseeded and cut into cubes (1-2 cm)
    ¼
Sauce
  • rice wine
    1 tsp
  • spring onions/shallots ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish
    1 - 2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 474.4 kcal / 1985 kJ
Białko 28.8 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 64.5 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 1382.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...