Urządzenia i Akcesoria
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
vermicelli noodles (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
warm water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine or white wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns peeled and deveined200 - 250 g
-
green beans200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon chicken with crispy potatoes
2 godz. 40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Meat stock paste
45 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Pearl rice meatballs
2 godz.
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min