Urządzenia i Akcesoria
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
vermicelli noodles (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
warm water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine or white wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns peeled and deveined200 - 250 g
-
green beans200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Chicken and cashews
55 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min