Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
TM5 TM6

Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce

3.5 (27 ocen)

Składniki

  • 200 - 250 g Chinese vermicelli noodles (made from mung beans or rice)
  • warm water, for soaking
  • 70 g garlic cloves
  • 40 g oil
  • ½ tsp salt (opcjonalnie)
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 35 g sugar
  • 40 g soy sauce
  • 20 g rice wine
    lub 20 g white wine
  • 700 g water
  • 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
  • 200 gram green beans
  • 50 g spring onions/shallots, cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1832 kJ / 438 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
66 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy