
Urządzenia i Akcesoria
Crab linguine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
linguine pasta350 g
-
oil1 tsp
-
salted butter50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
fresh long red chillies cut into halves and deseeded if preferred1 - 2
-
fennel seeds1 tsp
-
asparagus cut into thirds2 bunches
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
crab meat280 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh chives finely sliced12 sprigs
-
lemon juice3 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
513.5 kcal /
2156.5 kJ
Białko
24.4 g
Tłuszcz
13.3 g
Węglowodany
67.6 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
1518 mg