Crab linguine
TM6 TM5 TM31

Crab linguine

3.2 (13 ocen)

Składniki

  • 1200 g water
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • 350 g linguine pasta
  • 1 tsp oil
  • 50 g salted butter
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
  • 1 - 2 fresh long red chillies, cut into halves and deseeded if preferred
  • 1 tsp fennel seeds
  • 2 bunches asparagus, cut into thirds
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 280 g crab meat
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 12 sprigs fresh chives, finely sliced
  • 3 tbsp lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2156.5 kJ / 513.5 kcal
Białko
24.4 g
Węglowodany
67.6 g
Tłuszcz
13.3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Błonnik
10.6 g
Sód
1518 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy