Crème renversée au chocolat

Crème renversée au chocolat

2.8 16 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

Le caramel
  • 60 g de sucre en poudre
  • 10 g d'eau
La crème au chocolat
  • 330 g de lait entier
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 2 œufs
  • 60 g de sucre en poudre

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 224 kcal / 940 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 31.7 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...