Urządzenia i Akcesoria
Crème renversée au chocolat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Le caramel
-
60 g de sucre en poudre
-
10 g d'eau
La crème au chocolat
-
330 g de lait entier
-
100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
2 œufs
-
60 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.8 g
Kalorie
940 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tout Chocolat
50 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème au chocolat
3h 25min
Petits pots de crème au chocolat
40min
Petits pots de crème au chocolat
40min
Crème caramel
3h
Entremets chocolat-noisette
2h 30min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Crème renversée au café
2h
Petits pots de crème au chocolat épicé
1h 25min
Crème dessert aux deux saveurs
1h 15min
Œufs au lait
50min
Crème renversée au caramel
4h 50min
Crème dessert à la vanille
3h 40min