Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pralines roses
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de lait
- 5 jaunes d'œufs
- 80 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1103 kJ / 264 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 23.3 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Iles flottantes
1h
Foie gras au café et aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Entremets chocolat-châtaigne, crème anglaise à la clémentine
12h
Gratin de raisin en sabayon
20min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Terrine en fraîcheur de crudités
4h 10min
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Iles flottantes
1h
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min