Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 300 g de lait entier
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de caramel au beurre salé
- 2 c. à café de café instantané
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1068 kJ / 257 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 19.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème au chocolat, gelée de café
2h 25min
Crème caramel
3 Std.
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45min
Riz au lait
1h
Crème renversée au café
2 godz.
Crème au café
2h 30min
Crème renversée au caramel
4 godz. 50 min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Crème au lait de coco
15min
Œufs au lait
50min
Gâteau de riz au caramel
1h 40 min