Urządzenia i Akcesoria
Croustade aux pommes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
50 g de beurre demi-sel
-
8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
-
20 g d'armagnac
-
6 pommes pelées, épépinées et coupées en quatre (800 g env.)
-
50 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.1 g
Kalorie
846 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gâteau basqu'ô fraises
1 godz. 45 min
Flaugnarde aux poires
50 min
Far breton aux pruneaux
2 godz.
Far aux pruneaux
1 godz. 5 min
Far aux abricots
1 godz. 15 min
Millas
1 godz.
Douillon aux poires
1 godz. 15 min
Fenetra de Toulouse
1 godz. 30 min
Flan pâtissier
4 godz. 25 min
Œufs au lait
50 min
Gâteau de riz au caramel
1 godz. 40 min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 min