Urządzenia i Akcesoria
Croustade aux pommes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
50 g de beurre demi-sel
-
8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
-
20 g d'armagnac
-
6 pommes pelées, épépinées et coupées en quatre (800 g env.)
-
50 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.1 g
Kalorie
846 kJ /
202 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petits babas rapides à la grenadine
30 Min
Nonnettes à l'orange
1 Std. 40 Min
Fiadone
55 Min
Millas
1 Std.
Gâteau brigadier
2 Std. 30 Min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Gâteau nantais
1 Std.
Galette au beurre
1 Std.
Pastéis de nata
50 Min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 Min
Flaugnarde aux poires
50 Min
Crème renversée au caramel
4 Std. 50 Min