Quiche ai peperoni e pomodori

Quiche ai peperoni e pomodori

4.6 42 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 fette

Składniki

  • di farina tipo 00
    150 g
  • di burro a pezzi
    75 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    50 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    60 g
  • di basilico fresco lavate e asciugate
    15 - 6 foglie
  • di scamorza dolce o affumicata, a pezzi
    200 g
  • di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
    200 g
  • pomodori ciliegino a metà
    10
  • di olio extravergine di oliva
    20 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 332.8 kcal / 1392.5 kJ
Białko 12.9 g
Tłuszcz 19.2 g
Węglowodany 31.9 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Sód 433.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...