Risotto ai peperoni
TM6 TM5

Risotto ai peperoni

4.5 (10 ocen)

Składniki

  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm)
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
    lub 5 g di sale + q.b.
  • 30 g di burro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1788.5 kJ / 427.5 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
66.4 g
Tłuszcz
14.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Błonnik
4.5 g
Sód
11.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy