Fregola ai frutti di mare
TM6 TM5

Fregola ai frutti di mare

3.8 (8 ocen)

Składniki

  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di pomodorini a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di seppioline fresche, pulite a pezzi (2 cm)
  • 70 g di vino bianco secco
  • 250 g di fregola
  • 200 g di gamberi crudi, puliti
  • 150 g di molluschi conchigliferi misti
  • 480 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 dado per brodo vegetale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1847.9 kJ / 441.7 kcal
Białko
29.1 g
Węglowodany
53.7 g
Tłuszcz
9.8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
3.8 g
Sód
656.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy