Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pane
- 530 g di acqua
- 5 g di miele
- 4 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina multicereali + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 30 g succo di limone
- semi misti, a piacere
Crema di avocado
- 300 g di polpa di avocado maturo, a pezzi
- 30 g di succo di lime
- 4 g di sale
Terminare la preparazione
- 6 uova fredde di frigorifero, intere
- acqua fino alla tacca di 1 litro
- 150 g di salmone affumicato a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2167.3 kJ / 518 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 58.8 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 8.9 g
- Sód
- 400.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di manzo sottovuoto con purè di sedano rapa all'arancia
2h 30min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1h 20min
Pancakes
30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Avocado toast con uovo
30min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 godz.
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Pokè bowl al salmone
35min
Riso basmati con straccetti di manzo, rucola e pomodorini
40min
Crackers integrali con crema di avocado
3 godz.
Salsa guacamole
10min