Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di fiocchi di quinoa
- 350 g di cimette di cavolfiore
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate (opcjonalnie)
- 400 g di cosce di pollo disossate a cubetti (3 cm)
- 1 cucchiaio concentrato di pomodoro
- olio di arachidi q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 2 - 3 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 261.2 kJ / 62.4 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 60.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger di ceci e verdure
40 Min
Pappa di frutta
40 Min
Pappa di pollo
30 Min
Gnocchi di broccoli
1sa
Mini burger di salmone
1sa 30 dk
Crema di lattuga (5-6 mesi)
35 dk
Crocchette di sgombro e patate
1sa 15 dk
Zuppa di lenticchie gialle con polpette e dessert crema Solero
40 Min
Dim sum di manzo e sedano
1sa 30 dk
Crema di riso alle foglie verdi (6-7 mesi)
30 Min
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 dk
Pollo ripieno alle mandorle
2 Std.