Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
Terminare la preparazione
- 8 fette di pane casereccio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2698.3 kJ / 645 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 32.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 975.8 mg
Alternatywne przepisy
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Coppa cookies
3h 30min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Liquore alle pere
384h
Torta ai frutti rossi
3h
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1 Std. 40 Min
Pasticcio di pesce e patate
1 godz. 10 min
Spezzatino di vitello alle mandorle e pinoli
1h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min
Mousse alle fragole e formaggio
15min
Risotto zafferano e speck
35min