Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di zucchine a pezzi
- 100 g di pastinaca a pezzi
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaio di farina di farro
- 4 uova
- Wartości odżywcze
- na 18 pezzi
- Kalorie
- 3239.7 kJ / 774.3 kcal
- Białko
- 44.4 g
- Węglowodany
- 39.1 g
- Tłuszcz
- 49.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.8 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 862.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli e zucchine al vapore
30 Min
Frittatina alle zucchine
30 Min
Purè di patate e carote al rosmarino
45 min
Straccetti di pollo con cous cous, purea di carote e mela
50 Min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 Min
Crocchette di sgombro e patate
1 godz. 15 min
Risotto con verdure e sogliola
40 Min
Insalata di finocchi e arance
10 Min
Frullato viola
10 Min
Dressing speziato per verdure
Keine Bewertungen
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30 Min
Crema di patate, lattuga e riso
Keine Bewertungen