Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
TM6 TM5

Pasta integrale con salmone e crema di asparagi

4.7 (16 ocen)

Składniki

  • 30 g di mandorle tostate non salate
  • 30 g di cipollotto a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di asparagi, mondati, lavati e tagliati a rondelle sottili
  • 400 g di tranci di salmone fresco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di acqua
  • 320 g di pasta integrale corta

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2543.3 kJ / 607.8 kcal
Białko
34.2 g
Węglowodany
59 g
Tłuszcz
25.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
5.8 g
Sód
700.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy