Pasta integrale con salmone e crema di asparagi

Pasta integrale con salmone e crema di asparagi

4.6 30 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di mandorle tostate non salate
  • 30 g di cipollotto a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 350 g di asparagi mondati, lavati e tagliati a rondelle sottili
  • 400 g di tranci di salmone fresco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di acqua
  • 320 g di pasta integrale corta

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 607.8 kcal / 2543.3 kJ
Białko 34.2 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 700.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...