Girelle di sfoglia con spinaci e Feta

Girelle di sfoglia con spinaci e Feta

4.8 181 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 pezzi

Składniki

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1200 g di acqua
  • 300 g di spinaci in foglia surgelati
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 dose di pasta sfoglia pronta
  • 1 uovo sbattuto
  • 100 g di Feta a dadini (0,5 cm)

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 115 kcal / 481 kJ
Białko 4.2 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 4.7 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Sód 262.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...