Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
TM6 TM5

Girelle di sfoglia con spinaci e Feta

4.8 (154 oceny)

Składniki

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1200 g di acqua
  • 300 g di spinaci in foglia surgelati
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 dose di pasta sfoglia pronta
  • 1 uovo sbattuto
  • 100 g di Feta a dadini (0,5 cm)

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
481 kJ / 115 kcal
Białko
4.2 g
Węglowodany
4.7 g
Tłuszcz
8.8 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Błonnik
0.6 g
Sód
262.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy