
Urządzenia i Akcesoria
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 pezzi
Składniki
-
100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
1200 g di acqua
-
300 g di spinaci in foglia surgelati
-
1 cucchiaino di sale
-
1 spicchio di aglio
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 dose di pasta sfoglia pronta
-
1 uovo sbattuto
-
100 g di Feta a dadini (0,5 cm)
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
115 kcal /
481 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
4.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Sód
262.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Insieme, dove vuoi
26 Przepisów
Włochy
Włochy