Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.9 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1 godz.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Meatballs with tomato sauce
Brak ocen
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1 godz.
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min