Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro + q.b.
- 80 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati e strizzati
- 100 g di filetti di nasello a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova
- 300 g di latte
- 25 - 30 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 932.3 kJ / 222.8 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 684.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1sa
Polpette di pollo al Varoma in salsa delicata
1sa 30 dk
Pollo speziato e purè di cavolfiore
40 Min
Boeuf bourguignon
5 godz. 30 min
Filetto di manzo al vino con purè
1sa 30 dk
Salmone in crosta di pesto con risoni ai funghi porcini
Brak ocen
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1 Std. 40 Min
Polpette di pollo e riso con pesto rosso
1sa
Raviolini con zucchine e carne trita di pollo
1 Std. 10 Min
Ras el hanout
15 Min
Grissini ai 3 sapori
3h
Mammoli su fonduta di formaggio
1sa 30 dk