![Soufflé di pesce Soufflé di pesce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2511E31D-AC88-494A-860D-7100AFD44683/Derivates/EECB390D-D719-44C8-8D43-A6A3F8551274.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro + q.b.
- 80 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati e strizzati
- 100 g di filetti di nasello a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova
- 300 g di latte
- 25 - 30 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 932.3 kJ / 222.8 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 684.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rösti di verdure con crema ai funghi
1 godz. 15 min
Pasta con crema di cavolfiore e gamberi (senza lattosio)
30 min
Pasta tikka
1 godz.
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Budino proteico
6 Std. 35 Min
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10 Min
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Torta per il 1° compleanno
1 godz.
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico
35 min
Paella veloce
40 min
Biscotti al cocco (senza glutine)
30 min
Scaloppine di pollo al limone
40 min