Soufflé di pesce

Soufflé di pesce

4.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
5 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di burro + q.b.
  • 80 g di spinaci in foglia surgelati scongelati e strizzati
  • 100 g di filetti di nasello a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 4 uova
  • 300 g di latte
  • 25 - 30 g di farina tipo 00 + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 222.8 kcal / 932.3 kJ
Białko 14.4 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 8.6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 684.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...