Farro al pesto e fagiolini

Farro al pesto e fagiolini

4.7 85 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 90 g di basilico fresco le foglie
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 300 g di farro perlato sciacquato
  • 700 g di acqua
  • 200 g di fagiolini verdi freschi puliti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 586.7 kcal / 2455 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 34.4 g
Węglowodany 53 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Sód 337.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...