Filetto di salmone con porro e patatine novelle
TM6 TM5

Filetto di salmone con porro e patatine novelle

4.5 (38 ocen)

Składniki

  • 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 450 g di porri a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
  • 560 g di acqua
  • 180 g di mascarpone
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
  • 500 g di patate novelle, a metà
  • 600 g di filetto di salmone fresco (pezzo intero)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2550 kJ / 609 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
39 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy