Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pesto
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
- 15 g di pinoli
- 75 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
Salmone, fagioli verdi e riso
- 4 filetti di filetti di salmone fresco, senza pelle e senza lische
- 1200 g di acqua
- 200 g di riso basmati
- 400 g di fagiolini verdi freschi, a pezzi (2 cm), puniti delle estremità
- 1 cucchiaio di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 160 g
- Kalorie
- 1224 kJ / 294 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 0.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Carote e patate dolci al vapore
30min
Patate e zucca al vapore
25min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20min
Ombrina al vapore, verdure e riso pilaf
45min
Toast al burro matcha
Keine Bewertungen
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30min
Riso integrale con macinato di carne e verdure
1h 10min
Crema di patate, lattuga e riso
Keine Bewertungen
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Verdure saltate
10min