Minestra di orzo e funghi

Minestra di orzo e funghi

4.7 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di scalogno a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • porro a listarelle
    1
  • di funghi a tocchetti
    300 g
  • di acqua
    700 g
  • di dado per brodo vegetale
    5 g
  • di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
    150 g
  • di sale + q.b.
    5 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 265.7 kcal / 1111.5 kJ
Białko 7.9 g
Tłuszcz 11.1 g
Węglowodany 36.6 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 604.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...