Medaglioni di broccoli e patate

Medaglioni di broccoli e patate

4.5 41 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 pezzi

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    100 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 - 6 rametti
  • di acqua
    1000 g
  • di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
    400 g
  • di broccoli a pezzetti
    250 g
  • di cipolla a pezzi
    30 g
  • di porro a pezzi
    70 g
  • di erba cipollina fresca
    5 - 6 steli
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di panna da cucina
    70 g
  • di pangrattato + q.b.
    30 g
  • burro q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 171.6 kcal / 718 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 10.1 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 224.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...