Salmone al vapore con salsa all'arancia e contorno di broccolo romano

4.4 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di succo di limone, spremuto fresco
    10 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pepe nero macinato
    1 cucchiaino
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    4 rametti
  • filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische
    4
  • di acqua
    530 g
  • di cimette di broccolo romano
    300 g
  • di cipolle in quarti
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di Cointreau
    40 g
  • di zucchero
    5 g
  • di aceto
    5 g
  • di succo di arancia, spremuto fresco
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 50.9 kcal / 212.9 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 3.1 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 877.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...