Urządzenia i Akcesoria
Serowo-warzywny spód do pizzy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 porcje
Składniki
-
oliwa z oliwek do natłuszczenia
-
90 g sera mozzarella twardego, pokrojonego na kawałki
-
30 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki30 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
40 g liści szpinaku baby, świeżych (patrz wariant)
-
40 g jarmużu pokrojonego na kawałki, bez twardych części (patrz wariant)
-
40 g cukinii nieobranej, bez gniazd nasiennych (patrz wariant)
-
1 ząbek czosnku
-
2 jajka, rozmiar L
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
875.9 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
1354 kJ /
323.6 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3 Std. 40 Min
Spaghetti z cukinii z sosem bolognese (TM5)
40 Min
Japońska sałatka z surimi (TM5)
20 Min
Kokosowe muffinki z płynną czekoladą w środku
1 Std.
Granola kokosowo-migdałowa
45 Min
Pizza kalafiorowa z kiełbasą pepperoni
1 Std. 20 Min
Marchewkowe falafele z sałatką z pomidorów
55 Min
Sałatka z dynią i serem feta
30 Min
Mini pizze na brokułowych spodach
40 Min
Bezglutenowe ciasto kakaowe z orzechami
1 Std. 10 Min
Kurczak curry z „ryżem” z kalafiora
25 Min
Wrap z serka wiejskiego z kurczakiem i warzywami (low carb)
40 Min