
Urządzenia i Akcesoria
Serowo-warzywny spód do pizzy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 porcje
Składniki
-
oliwa z oliwek do natłuszczenia
-
sera mozzarella twardego, pokrojonego na kawałki90 g
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki30 g
-
liści szpinaku baby, świeżych (patrz wariant)40 g
-
jarmużu pokrojonego na kawałki, bez twardych części (patrz wariant)40 g
-
cukinii nieobranej, bez gniazd nasiennych (patrz wariant)40 g
-
ząbek czosnku1
-
jajka, rozmiar L2
-
soli1 szczypta
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
323.6 kcal /
1354 kJ
Białko
25.1 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
10.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Sód
875.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Bezglutenowy chlebek z daktylami i jabłkami
1 godz. 30 min
Bezglutenowe ciasto kakaowe z orzechami
1 godz. 10 min
Migdałowe ciasto z tahini
1 godz. 30 min
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1 godz. 10 min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 min
Burgery z indyka z plackami ze spiralizowanych batatów (TM6)
1 godz.
Placek z ciecierzycy z warzywnym dipem curry
1 godz. 20 min
Lamingtony bez pieczenia
1 godz.
Pizza na spodzie z tuńczyka (low carb)
1 godz.
Kalafiorowy podpłomyk z serkiem kremowym, cebulą, bakłażanem i boczkiem
1 godz. 20 min
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
1 godz. 30 min
Bezglutenowy chleb życia
1 godz. 10 min