Poulet façon bourguignon

Poulet façon bourguignon

3.9 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1800 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de riz basmati
    300 g
  • de miel
    30 g
  • de vin rouge
    120 g
  • de hauts de cuisse de poulet, avec peau et os
    600 g
  • de carottes coupées en morceaux (4 cm)
    250 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de poivre moulu
    4 pincées
  • de chocolat noir coupé en morceaux
    30 g
  • feuilles de persil frais pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 822.8 kcal / 3442.5 kJ
Białko 31.6 g
Tłuszcz 38.7 g
Węglowodany 79.3 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Sód 1353.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...