Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de filet de poulet, coupé en lanières
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de paprika
- 2 c. à café de sel
- 100 g de poivron rouge, coupé en lanières (1 x 4 cm)
- 1 ciboule, ciselée
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 4 œufs
- 60 g de lait
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé, et un peu pour la finition
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de tomates cerise, coupées en deux
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1065 kJ / 254.8 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1041.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 min
Pâtes et boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Pâtes au jambon et haricots verts
40 min
Omelette aux champignons et aux herbes
30 min
Steak haché au gruyère
30 min
Macaroni à la montagnarde
45 min
Mon petit bol de riz cantonais
30 min
Salade de riz et poulet, vinaigrette tomate-basilic
40 min
Salade de pâtes, concombre et thon
30 min
Poulet à la pizzaiola
50 min
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min
Omelette jambon-épinards
35 min