Omelette au poulet

Omelette au poulet

4.1 58 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de filet de poulet coupé en lanières
  • 10 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de paprika
  • 2 c. à café de sel
  • 100 g de poivron rouge coupé en lanières (1 x 4 cm)
  • 1 ciboule ciselée
  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 4 œufs
  • 60 g de lait
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche ciselé, et un peu pour la finition
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 50 g de tomates cerise coupées en deux
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1041.3 mg
Białko 30 g
Kalorie 1065 kJ / 254.8 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...