Urządzenia i Akcesoria
Chocolats de Pâques
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
40 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
5004.1 kJ /
1196 kcal
Tłuszcz
85.2 g
Błonnik
21.8 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Węglowodany
91.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vive Pâques !
16 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Petites maisons en pain d'épices
5 godz. 30 min
Spaghetti de poire sur lit chocolaté
30 min
L'eau à la bouche 2
1 godz.
Chocolats de Noël
1 godz.
ATELIER menu 2
1 godz.
L'histoire Vorwerk
5 min
ATELIER menu 1
1 godz.
Cristallisation du chocolat
15 min
Yaourt nature Mode Fermentation
12 godz. 10 min
Pain apéritif noir aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1 godz. 30 min
Bâtonnets de fromage et de graines de potiron
1 godz. 30 min
Petits chocolats cœur framboise
1 godz.