Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'ananas frais, préalablement congelés en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- 500 g de fraises fraîches
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 1 gousse de vanille, égrainée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2010.3 kJ / 479.8 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 54.5 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 45.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Mojito black & white
10min
Spritz sans alcool fraise-gingembre
15min
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
35min
Tarte aux fraises et crème au citron
12 godz. 20 min
Limonade verte
10min
Coupe des îles
10 Std. 30 Min
Bouchées de betterave, chèvre et pesto de roquette
30min
Limonade à la fraise
10min
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40min
Croque-monsieur au saumon
2h 15 min.
Cocktail jamaïcain
10min