Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les spaghetti
- 400 g de farine de blé
- 4 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
La sauce carbonara
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g de pecorino
- 40 g d'échalotes
- 150 g de lardons
- 20 g d'huile d'olive
- 1200 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2528 kJ / 604 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée mousseline
40min
Riz cantonais
30min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1 Std. 45 Min
Jambalaya de poulet
40min
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2 Std. 40 Min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Sauce marchand de vin
1h 15min