Spaghetti carbonara fraîches
TM6 TM5

Spaghetti carbonara fraîches

3.8 (13 ocen)

Składniki

Les spaghetti

  • 400 g de farine de blé
  • 4 œufs
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

La sauce carbonara

  • 60 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 40 g de pecorino
  • 40 g d'échalotes
  • 150 g de lardons
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1200 g d'eau
  • 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 4 œufs
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 - 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2528 kJ / 604 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy