Wersje kompatybilne
Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'oignon, coupés en deux
- 5 brins de coriandre fraîche
- 2 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 500 g de viande hachée
- 5 pincées de sel
- 5 pincées de poivre moulu
- 8 feuilles de brick
- 200 g de cheddar, en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 542 kJ / 129.5 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 125.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheese naan indien
2u. 40min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Porc au caramel, petits pois et riz
1h 10min
Samoussas au fromage
30min
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
35 Min
Baos au poulet et curry
4 Std. 40 Min
Crumpets (UK)
3h
Pizza Big Mac
1h 30min
Empanadas au bœuf et aux poivrons
50min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50min
Croque façon Fast Food
3h