Wersje kompatybilne
Samoussa de boeuf, coriandre, oignons, sauce cheddar
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'oignon, coupés en deux
- 5 brins de coriandre fraîche
- 2 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 500 g de viande hachée
- 5 pincées de sel
- 5 pincées de poivre moulu
- 8 feuilles de brick
- 200 g de cheddar, en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 542 kJ / 129.5 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 125.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tacos burger
50 min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1h
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Cigares de tartiflette
55 min
Poulet pané à la noix de coco, wok de légumes
45min
Poulet à la cubaine
40min
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1h
Pizza Big Mac
1 Std. 30 Min
Samoussas au fromage
30min
Pâtes au poulet tikka masala
45min
Roulé à la pâte à tartiner
25min