Pommes de terre farcies façon raclette

Pommes de terre farcies façon raclette

4.2 149 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 600 g d'eau bouillante
  • 700 - 800 g de pommes de terre à chair tendre (8 env.), coupées en deux dans la longueur
  • 80 g de jambon blanc (2 tranches), en morceaux
  • 150 g de fromage à raclette (6 tranches), en morceaux
  • 2 c. à soupe de petits oignons au vinaigre
  • 8 cornichons au vinaigre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1613 kJ / 386 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...