Croquettes de poisson,  sauce citronnée et riz coco

Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco

4.5 51 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 400 g de cabillaud coupés en morceaux
  • 2 œuf
  • 100 g de pain de mie blanc en morceaux
  • le jus d'un citron jaune
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 350 g de lait de coco
  • 350 g de riz basmati
  • 50 g de farine de blé
  • 60 g de chapelure
  • 650 g d'eau
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 25 g de jus de citron
  • 100 g de beurre en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37 g
Kalorie 4267 kJ / 1019 kcal
Tłuszcz 50 g
Węglowodany 104 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...