Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 150 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- 50 g di cipollotto verde a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 60 g di farina tipo 00
- 30 g di Feta (formaggio greco)
- 30 g di latte
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 338.6 kJ / 80.9 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 59.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli e zucchine al vapore
30 Min
Patate e zucca al vapore
25min
Crocchette di sgombro e patate
1h 15min
Polpette di cavolo viola
1 Std. 30 Min
Muffin ai broccoli (10-12 mesi)
30 Min
Insalata di cereali con asparagi e uva
Brak ocen
Cotolette di spinaci
1 Std.
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Cous cous con Feta e melanzane
30 Min
Crema di patate, lattuga e riso
Brak ocen
Polpette alla rucola
40 Min
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30 Min