
Urządzenia i Akcesoria
Mini burger di salmone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 pezzi
Składniki
-
120 g di pane a pezzi
-
350 g di patate a pasta farinosa lavate, sbucciate e a pezzi (2 cm)
-
1000 g di acqua
-
2 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (circa 120 g ciascuno)
-
5 g di foglie di prezzemolo fresco lavate e asciugate
-
1 cucchiaio di olio per frittura
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
160 kcal /
669 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
6.5 g
Węglowodany
14.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
0.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy