Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di asparagi, puliti e a pezzi
- 30 g di cipolla a pezzi
- 40 g di patata, pelata e a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale o di pollo
- 60 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 600 g di bocconcini di tacchino, senza pelle e disossato (circa 2 cm)
- 20 g di farina tipo 00 + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1062 kJ / 254 kcal
- Białko
- 29.9 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 114.7 mg
Alternatywne przepisy
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Filetti di sgombro all'arancia
40 min
Nasello in salsa all'arancia
2h 30min
Bratwurst con insalata di patate
35 Min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 min
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1h
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 Min
Polpette alla rucola
40 min