Bocconcini di tacchino alle verdure
TM6 TM5 TM31

Bocconcini di tacchino alle verdure

4.3 (17 ocen)

Składniki

  • 100 g di asparagi, puliti e a pezzi
  • 30 g di cipolla a pezzi
  • 40 g di patata, pelata e a pezzi
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale o di pollo
  • 60 g di vino bianco
  • 1 pizzico di sale
  • 600 g di bocconcini di tacchino, senza pelle e disossato (circa 2 cm)
  • 20 g di farina tipo 00 + q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1062 kJ / 254 kcal
Białko
29.9 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
10.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
0.8 g
Sód
114.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy