Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)

Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)

4.4 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • barbabietola cotta a pezzi
    1
  • di ceci bianchi in scatola sgocciolati
    240 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    100 g
  • limone il succo spremuto
    ½
  • di Parmigiano Reggiano (almeno 36 mesi)
    2 cucchiai
  • di pasta corta a piacere
    320 g
  • mandorle a lamelle q.b. per decorare
  • prezzemolo fresco tritato q.b. per decorare

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 431.5 kcal / 1805.8 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 72.2 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 466.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...