Tortini di patate e salmone
TM6 TM5

Tortini di patate e salmone

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 20 g di mais tostato, non salato
  • 400 g di acqua
  • 250 - 300 g di patate con la buccia
  • 50 g di cipollotto
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 15 g di burro
  • 100 g di filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische, a cubetti
  • 2 triangoli di formaggio fuso (tipo formaggini)
  • 50 g di pomodoro, pelato e a tocchetti
  • 50 g di cetriolo, sbucciato e a tocchetti

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
245.4 kJ / 58.7 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
4.8 g
Tłuszcz
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
0.7 g
Sód
39.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy