![Cous cous di verdure con branzino Cous cous di verdure con branzino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/99a07601ab701b882d724e6b203d3def/Derivates/b3b76cba60240941518fc6e02a865b36656ddd97.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filetti di branzino senza pelle e lische (150-180 g ciascuno)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di paprika dolce
- 500 g di acqua
- 250 g di carote, pelate e tagliate a cubetti (2 cm)
- 250 g di zucchine, tagliate a cubetti (2 cm)
- 250 g di cous cous precotto
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1738.3 kJ / 415.5 kcal
- Białko
- 33.1 g
- Węglowodany
- 55.9 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 763.4 mg
Alternatywne przepisy
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45 分钟
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Filetti di salmone e cous cous con verdure e salsa alla curcuma
50 Min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 分钟
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Orzo con pollo al miele con pesto
45 分钟
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 Min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45 分钟
Cous cous con sgombro e olive
30 Min
Cous cous con verdure invernali
40 分钟
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 分钟