![Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/099bb442efdcd8e1543597324f9e1819/Derivates/34d81a2d399b3a9b5c31ff94033d6e643f31c3c9.jpg)
Wersje kompatybilne
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 200 g di carote, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 200 g di carote viola, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
- 2 pizzichi di timo secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 971.3 kJ / 232.3 kcal
- Białko
- 26.8 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 997.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45min
Nasello al cartoccio con verdure
1h
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30min
Finocchi gratinati
30min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Merluzzo alla pizzaiola
30min