Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e listarelle
- 200 g di passata di pomodoro
- 1025 g di acqua
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 240 g di riso jasmine
- 5 g di sale
- 30 g di olive nere denocciolate, a rondelle
- 15 g di olive taggiasche denocciolate
- 100 g di Feta a tocchetti
- mandorle a lamelle, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1595.3 kJ / 381.3 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 55.4 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 697.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30 Min
Ragù di nocciole vegetariano
35 Min
Purè di patate e carote al rosmarino
45 Min
Bocconcini di carote e patate
40 Min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 Min
Insalata di legumi, tonno e avocado
20 min
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
35 Min
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20 min
Gelato al burro di arachidi
10h 30 min
Senape dolce di albicocche
Brak ocen
Fagioli e verdure
30 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min