Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo

Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • 2 filetti di nasello (senza pelle e lische)
  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di acqua
  • 1 cucchiaio di succo di limone
  • 2 cuori di carciofo puliti e in quarti
  • 1 dado per brodo di pesce
  • 1 cucchiaio di farina di riso (5-6 mesi) precotta (vedere consigli)
  • 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 290.3 kcal / 1214.3 kJ
Białko 43.2 g
Tłuszcz 9.4 g
Węglowodany 7.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 191.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...