Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 2 uova medie
- 1 - 2 pizzichi di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di rucola
- pangrattato q.b.
- olio per frittura q.b
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2709 kJ / 647.5 kcal
- Białko
- 44.3 g
- Węglowodany
- 28.4 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 687.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35min
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Uova alla triestina
30 Min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Ciambelline alla cannella (senza glutine)
1 Std.
Filetti di sgombro all'arancia
40 Min
Zuppa di porri e orzo
45min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min
Praline al tiramisù e cioccolato
1h 30min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10h 30min
Burger ceci e rucola
40 Min