Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 2 uova medie
- 1 - 2 pizzichi di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di rucola
- pangrattato q.b.
- olio per frittura q.b
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2709 kJ / 647.5 kcal
- Białko
- 44.3 g
- Węglowodany
- 28.4 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 687.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 dk
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 dk
Focaccia di patate in padella
1sa
Rotolo di frittata
45 dk
Patate speziate
30 Min
Polpette di ricotta al sugo
50 dk
Ghiaccioli tricolore
7 Std. 15 Min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 Min
Pancake salato di verdure e tonno
30 Min
Polpette di peperoni
1sa
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1sa 30 dk
Palline cocco e lampone
3h