Verdure saltate

Verdure saltate

3.9 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 - 2 spicchi di aglio
  • 20 g di olio di oliva
    10 g di olio vegetale
  • 300 g di bietole o altre verdure verdi, tagliate a strisce (vedi consiglio)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 36 kcal / 151 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...