![Verdure saltate Verdure saltate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e8cb6b5ef48a58d07925db1833426093/Derivates/ebcf9703d4e0a57a8fade41c206643fa5f7ca2d1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 spicchi di aglio
-
20
g di olio di oliva
lub 10 g di olio vegetale - 300 g di bietole o altre verdure verdi, tagliate a strisce (vedi consiglio)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 151 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Patate e zucca al vapore
25 Min
Contorno di zucchine
30min
Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
20 Min
Pesto di rucola e peperoncino
5min
Insalata di cavolo cappuccio (TM6)
15 min
Purè di patate nature
55 min.
Torta di mele con crumble (TM6)
2h 30min
Orata in crosta di sale
35 Min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10min
Cipolle caramellate (200 g)
40min
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Contorno di melanzane
25 Min